HomeContact

Publicaties

De VKJP geeft het Tijdschrift Kinder- en Jeugdpsychotherapie uit. Het tijdschrift zit inbegrepen in de contributie voor de leden van de vereniging.
Instellingen kunnen een abonnement nemen op het tijdschrift. Zie ook onder vereniging, info lidmaatschap, kosten.
Losse nummers van het tijdschrift kunnen via de website besteld worden bij de VKJP.
Onder het kopje tijdschriftartikelen kunt u de titels en auteurs van de artikelen uit het Tijdschrift Kinder- en Jeugdpsychotherapie vanaf 1987 vinden. 

Naast het tijdschrift heeft de VKJP een aantal publicaties uitgebracht. De titels vindt u onder publicaties. De titels van de hoofdstukken uit de diverse publicaties vindt u onder hoofdstukken uit publicaties.

U kunt via de button 'zoeken' een zoekactie doen naar een auteur of een onderwerp in een tijdschrift of publicatie.

Wilt u meer informatie over een artikel of publicatie klik dan op meer info. Daarna krijgt u ook de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen via het winkelmandje. Wilt u een artikel bestellen, dan krijgt u het complete tijdschrift of publicatie waarin het artikel staat, toegestuurd.
U krijgt, nadat u de bestelling heeft voltooid, een e-mail. Om de bestelling definitief te plaatsen moet u de e-mail beantwoorden (reply).
Nadat u op beantwoorden heeft geklikt, moet u in de e-mail aangeven op welke manier u wilt betalen. U kunt kiezen voor het overmaken van het bedrag naar onze girorekening of voor het afgeven van een eenmalige incasso. Als de bestelling bij ons binnenkomt innen wij het bedrag en sturen u de publicatie toe. Maakt u het geld over op onze girorekening dan sturen wij u de publicatie toe zodra het geld bij ons op de giro staat.