(advertentie)

Vacature bureaumedewerker (m/v) voor twee psychotherapieverenigingen (20 uur per week)

Wie zijn wij?

De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) is sinds 1930 de wetenschappelijke beroepsvereniging van en voor BIG-geregistreerde psychotherapeuten die zich richt op de ontwikkeling van de psychotherapie en op de versterking van de positie van het beroep psychotherapeut. Op het bureau van de NVP werken vier medewerkers in vaste dienst. Daarnaast huren we op projectbasis mensen in.

De Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP) is sinds 1974 de wetenschappelijke en specialistische vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie. Het belangrijkste doel van de vereniging is het bevorderen van de ontwikkeling en het bewaken van de kwaliteit van de psychotherapie voor kinderen, jeugdigen en hun omgeving. Op het bureau van de VKJP werkt één medewerker in vaste dienst.

Wat zoeken wij?

Bij de VKJP (16 uur) ondersteun je het bestuur en de directeur bij de algehele organisatie. Je bereidt de bestuursvergaderingen en ledenvergadering voor en notuleert deze. Je bent verantwoordelijk voor de ledenadministratie, de organisatie van het jaarlijkse congres, studiemiddagen en cursussen. Dit alles in nauwe afstemming met je collega.

Bij de NVP (4 uur) werk je in een team met de directeur, beleidsmedewerker, communicatieadviseur en stafmedewerker.  Je ondersteunt de directeur onder andere bij de maandelijkse bestuursvergaderingen en ledenraadsvergaderingen en met  het notuleren en maken van afspraken. Je ondersteunt de stafmedewerker bij de ledenadministratie, financiële administratie en bij het verwerken van registeraanvragen. Je houdt bestellingen voor het kantoor bij, doet boodschappen en organiseert vergaderingen, bijeenkomsten en cursusdagen.

Kortom; een afwisselende functie waarbij je je werkzaamheden tussen de verenigingen verdeelt al naar gelang de activiteiten en in afstemming met je collega’s. 

Wat verwachten we van jou?

We werken servicegericht, flexibel en zijn dienstverlenend naar onze leden toe en verwachten dat ook van jou. Je werkt nauwkeurig, met oog voor detail en kwaliteit en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt er geen bezwaar tegen om in de avonduren te werken. Je werk zelfstandig, durft initiatieven te nemen en hebt overzicht. Daarnaast:

  • heb je een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en zoek je graag de samenwerking op;
  • heb je ervaring met het werken bij een vereniging met een bestuur, leden en medewerkers;
  • heb je MBO/HBO werk- en denkniveau, op basis van opleiding en/of werkervaring;
  • ga je snel en gemakkelijk om met MS-Office, CRM, WMS, Exact;
  • woon je in Utrecht of omgeving.

Wat bieden wij??
De VKJP en NVP delen een gezellige kantoorruimte in het hartje van Utrecht. We bieden een baan bij twee verenigingen met één directeur en een informele en collegiale werksfeer. Je krijgt;

  • een aanstelling voor een jaar bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie met de intentie tot verlenging van het contract bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
  • een salaris conform de CAO-GGz FWG 40;
  • pensioenregeling, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering conform de CAO-GGz;
  • een prettige werksfeer.

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Astrid Nolet, directeur NVP en VKJP, te bereiken op telefoonnummer (030) 2510161 of Melinda van Leeuwen VKJP (030) 2965348.
Je kunt ook kijken op www.psychotherapie.nl of www.vkjp.nl

Reageren?
We streven er naar de functie op korte termijn te vervullen en kijken uit naar je reactie. Je kunt je motivatiebrief én CV voor 1 november 2020 mailen aan info@vkjp.nl 

 

Download de advertentie (pdf).

Bekijk de cao voor de ggz.